2014. jan 01.

nemTUCAT: 11 + 1 inspiráció fejvégekre

írta: Vizsuart
nemTUCAT: 11 + 1 inspiráció fejvégekre

1.)
Ha szeretjük az egyszerű vonalvezetéseket, akkor próbálkozhatunk egyszerűbbnek tűnő megoldásokkal is. A költséghatékonyság mellett, a könnyű cserélhetőség is az érvek mellett szólhat.


2.)
Lezseren viseltes hangulatot áraszt magából az, ha ágyunk fejvégének hajópadlót választunk. Ez anyagilag továbbra sem megerőltető, viszont kellően magával ragadó.

3.)
Ha teljesen semleges ágyat vásárlunk, de mégis valami meghökkentőt szeretnénk, dekorálhatjuk az ágyunk mögötti falat. A tapéták, falfestések mellett egyre többen mernek merészebb poszterekhez is nyúlni. Nekem ez egyik kedvencem, szinte érzem, ahogy behúz az ágy! :-)

4.)
Ha gyönyörű tapétát választottunk hálószobánk vonzóbbá tételéhez, megtalálhatjuk az annak hangulatához legmegfelelőbb ágyat is. Esetünkben kitünő választásnak tűnik a tűzőtt fejvég, ami szépen rímel a tükör keretére!

5.)
Ha fonott darabra találunk, vegyük észre az abban rejlő fantáziát is! Remek választás lehet lányszobába, ha erős, élénk színnel varázsoljuk át.

6.)
Egyediséget, nyugalmat, eleganciát is sugallhat az ilyen modernizált rusztikusság. Elegendő lehet ilyenkor, ha csak párnák gondoskodnak a meghittségünkről.

6.)
A shabby stílus kedvelőinek kitűnő választás lehet, ha bájósan kopott ajtókat helyeznek az ágyak fejvégébe.

7.)
Ha egy gyönyörű kárpitra lelünk, megtalálhatjuk annak is a helyét a hálószobában. Nem csak felkárpitozva, hanem belógatva is különös hatást tud kelteni.
 8.)
Leleményes megoldás lehet, ha krétatáblát csináltatunk ágyunk fejvégének. Így legalább naponta új gondolatokkal ébredhetünk, ébreszthetünk!
9.)
Ha nincs időnk új ágyat keresni, és költséghatékony megoldásban is kell gondolkodnunk, nincs más választásunk, minthogy rajzoljunk!
10.)
 A felsorolásból nem maradhatnak ki a baldachinos-megoldások sem. Egy szemet gyönyörködtető példa erre!
 11.)
A steppelt fejvégek egyre nagyobb teret hódítanak nem csak modern környezetben.


+ 1.)
Hogy a fejvégünk egyben tárolónk is legyen, keressük ehhez hasonló darabokat. Fokozhatjuk az elpakolás esélyét, ha a fejvégként is működő tárolónk kihúzható, vagy esetleg felnyitható.
www.vzsenterior.hu


Ha tetszett a bejegyzésem, légy rendszeres olvasóm és tarts velem a facebookon is, ahol ugyan kevesebb a szöveg, de több a kép. Itt: www.facebook.com/vizsuart.


képek forrása: pinterest
Szólj hozzá

lakberendezés ágy hálószoba vizsuart Vinkovics Zsuzsa nemtucat fejvégek