2014. jan 02.

Celebketrec: Tágra zárt szemekkel New Yorkban

írta: Vizsuart
Celebketrec: Tágra zárt szemekkel New Yorkban

  Vörös fürtök, fitos orr, ausztrál származás, Tom Cruise-feleség, Moulin Rouge!, Oscar-díj, anyaság, elegancia, luxus ... Talán, ezek jutnak elsőként eszembe, ha Nicole Kidmanre gondolok.
Bevallom, a 17 évesen, hazájában már ismert színésznő nem tartozik kedvenceim közé, de igaz az is, hogy soha nem is csalódtam benne. Nem hoznak lázba filmjei, de nem is unatkozom rajtuk. Megjelenése mindig tökéletes, de valahogy mégsem rajongok érte.  Az eleganciája lenyűgöző, rám még sincs különösebb hatással. Pedig mindig a maximálisat nyújtja, az elvárhatót. Se többet, se kevesebbet!
És így érzek new york-i apartmanjával kapcsolatban is. Előre tudom, hogy mit kapok: nemes anyagok, letisztult otthon, modern bútorok, hatalmas üveg felületek, világos megjelenés, pazar kilátás, luxus és elegancia. Némi fűszert a fekete zongora látványa okoz. Olyan szép a hangszer és a háttérben elterülő tenger együttes látványa, vagy a kanapé mögött megbújó váza vízkék színe. Mennyit oldana a kompozíción egy-egy pompázatos csillár, vagy emlékeket sugalló képek, vagy melegséget árasztó textílek, növények.

Olyan szép a hangszer és a tenger kékjének együttes hatása

Nemesség, letisztultság, elegancia - ez jellemzi Nicole Kidmant és az otthonát
 
A modernitás és a körbeölelő tenger látványa érvényesül mindenhol
Hatalmas üvegfelületek, márvány és pazar kilátás gondoskodik a luxushangulatról

Sejthető, hogy ez a már-már luxushajókra emlékeztető látvány érvényesül a hálószobában is. A pazarság és elegancia folytatódik. Azt bánom kicsit, hogy nincs lehetőségünk ebben az enteriőrben elmélyedni. Esetünkben jobban érdekelne a hálószoba maga, mint a new york-i panoráma.

Kilátás a hálószobából

No, félreértés azért ne essék! Ez a színvonal messze a tökéletesség felett van, már-már nem is emberi. Az csak az én bajom, ha ebben némi kivetnivalót is találok ... :-)



Ha tetszett a bejegyzésem, légy rendszeres olvasóm és tarts velem a facebookon - www.facebook.com/vizsuart - is.


forrás: www.topcelebrityhome.com
Szólj hozzá

celeb luxus luxuslakás Nicole Kidman vizsuart Vinkovics Zsuzsa Celebketrec sztárlakás