2014. jan 03.

Celebketrec: George Clooney szomszédjaként ...

írta: Vizsuart
Celebketrec:  George Clooney szomszédjaként ...

 George Clooney, aki a Vészhelyzet Ross dokijaként lett közismert - bevallom én leginkább a magyar hangjára emlékszem...


Aki sármos megjelenésével és jellegzetes (alulról felfelé néző, félrebiccenő, félmosolyú) mozdulatával nők millióinak a szívét dobbantotta meg - az Ő szivét eddig csak egy csüngő hasú malac volt képes tartósan elrabolni ...
Aki nyarait a comoi-tó partján lévő villájában tölti - időnként díszes társasággal kiegészülve, gondoljunk csak Brad Pittre ...

Akiről kevésbé köztudott, hogy évek óta résztvesz Afrikába irányuló humanitáriánus missziókban, tapasztalatairól pedig egy-egy szenvedélyes beszéd keretében számol be az ENSZ Bizottságának, amelyben figyelmeztet: évek óta népirtás zajlik „az Önök szeme előtt”!
Szóval, visszakanyarodva a comoi-tóhoz, most könnyedén George Clooney életének részesévé válhatunk - legalábbis a jószomszédi viszony erejéig -, ha a szomszédságában eladásra kínált ingatlant 35 m dollárért megvásároljuk.
Az, hogy saját parkkal rendelkezik az ingatlan, talán, el is törpül a medence láttán, ahonnan megcsodálhatjuk a tavat és a szemben húzódó hegyeket. Üdítő érzés lehet reggelente megcsobbani a medence vizében.


A medencei hangulat a teraszon is folytatódik. Továbbra is a tó és a szemben lévő hegyek alkotják a terasz hátterét, ami már-már olyan szép, hogy azt gondolhatnánk ez egy műalkotás, akár egy freskó a falon. Finom, lágy esésű, hangsúlyos függönyök, kissé art-deco hangulatú berendezések szolgálják a luxusérzetünket.

Aztán, ebből a mesés, álomszerű hangulatból pillanatok alatt magunkhoz térünk, ha a villa nappalijába betérünk. Lehet, hogy én estem a festői táj lehengerlő kelepcéjébe, és túlontúl túlzott elvárásaim voltak, de számomra csalódás az itt lét. A szememet még a külső környezetben sem tudom gyönyörködtetni - mert másban hiába is keresném -, a behúzott függönyöknek köszönhetően nem tudom. A vártnál sokkal unalmasabb színek, a vártnál sokkal unalmasabb elrendezés, egyedül talán a kályha melege hozhat némi szenzációt, de a nappali oldalába "ledobott" TV elvonja a figyelmemet, és már-már érthetetlenül meredek erre a megoldásra.

A konditeremben már megkönnyebülhetünk, mert az üveg "falaknak" köszönhetően, ismét a park szépségében gyönyörködhetünk.

És, ha már saját kikötővel rendelkezik az ingatlan, érdemes itt tölteni időnk nagy részét, mert a tájban legalább nem csalódunk.
És ha malacunk van, még a szomszéddal is összefuthatunk!  :-)


Ha tetszett a bejegyzésem, légy rendszeres olvasóm és tarts velem a facebookon is - www.facebook.com/vizsuart -, ahol ugyan kevesebb a szöveg, de több a kép.

 képek forrása: bugbog.com
Szólj hozzá

celeb inspiráció luxus lakberendezés luxuslakás George Clooney vizsuart Vinkovics Zsuzsa Celebketrec comoi- tó