2015. jan 16.

GYEREKRAJZOKAT minden lakásba!

írta: Vizsuart
GYEREKRAJZOKAT minden lakásba!

 Nem csak a szemünknek gyönyörködtető látvány gyerekeink színes, üde, olykor groteszk kompozíciói, de vidám hangulatuk, frissítő emlékük talán még a mennyekbe is röpít. Bevallom, képtelen is vagyok gyerekeim rajzaitól megválni, nálunk hol ajtót díszít, hol falat, hol bekeretezve ajándékba adjuk, hol terveket szövögetünk mit is készítsünk belőlük.
Ha Te gyermeked rajza is inkább egy doboz alján kucorog, mintsem kidobnád, akkor itt az ideje annak, hogy az otthonodat feldobd velük! Biztos sikert aratsz ezzel nemcsak vendégeid körében, hanem gyermekeid lelkében is! Hajrá, s vedd őket elő!

1.)
Az otthonod hangulatát rögtön vidámmá varázsolhatod, ha gyermeked rajza már az előszobában fogad.

Gyerekrajzok előszobában
2.)
Nem kell megriadnod attól, ha a nappaliban képzeled el a jópofa gyerekrajzokat, egységes keretbe téve némi komolyságot adhatsz hozzá.

Gyerekrajzok nappaliban

3.)
Garantáltan jól fogsz aludni, ha gyermeked rajza nem csak a falakon, hanem az ágyadban is visszaköszön. Lehet szó párnáról ...

4.)
Vagy akár egy egész ágytakaróról!
Garantált a jó alvás, ha gyermekeink rajzai között tehetjük azt!


5.)
Kedves részlet lehet, ha gyermeked virágkompozíciója a fürdőszobában virágzik tovább!
Kedves részlet lehet egy virágzó gyerekrajz a fürdőszobában is.

6.)
Új és újabb csodák fogadhatnak, ha egy egész falat táblafestékkel borítasz be, amit a gyerkőc aztán kedvére pingálhat.
7.)
Bevallom, már korábban eljátszottam a gondolattal, hogy következő konyhám fali csempéjét a gyerekeim rajzaival nyomatom meg. Most látva élőben az eredményt, már nem csak játszom a gondolattal!
Az én kedvencem a csempére nyomott gyerekrajzok!

8.)
Egy kép anyáról! Ez annyira jópofa, ha engem ez a látvány fogadna akárhányszor a gyerekszobába lépnék, biztos mindig jót kacagnék.


9.)
Köztéren is hatásos!

10.)
Ugyan ez nem az otthonunk fényét emeli, hanem a mienkét!

Képek forrása: www.pinterest.com

Szólj hozzá

gyerek rajz otthon lakberendezés diy gyerekszoba gyerekrajz gyerekrajzok gyereksarok vizsuart Vinkovics Zsuzsa gyerekkezek