2015. jan 29.

Légy TE a saját otthonod LAKBERENDEZŐje!

írta: Vizsuart
Légy TE a saját otthonod LAKBERENDEZŐje!


 Ha lakásod átalakítására, vagy házad építésére készülsz, ez a lakberendezési workshop a segítségedre lehet! Ennek keretében - lakberendezői útmutatással és segítséggel - megtanulod kialakítani saját koncepciódat, megtanulsz irányt adni elképzeléseidnek és megtanulhatod megtervezni otthonodat!
Amikor lakásunk átalakítása, vagy házunk építése előtt állunk, csillogó izgalommal álmodozunk a majdani terekről. Magazinokat bújunk, álomotthonokat nézegetünk és terveket szővögetünk. Aztán a megvalósítás rögös útján meg-, megbicsaklunk, lelkesedésünk alábbhagy, az izgalmat idegeskedések váltják fel és egyre nagyobb kompromisszumokra kényszerülünk. A végeredmény láttán pedig hiányérzetünk támad, és a drága dekorációk mellett a zavaró részletek nyugtalanító látványa miatt bosszankodunk.
Egy előre végiggondolt terv azonban mindezt felülírhatja, mivel sok kérdésre már előre választ kaphatunk, s elkerülhetjük a kényszermegoldásokat is. Tudom, hogy nincs lehetősége mindenkinek szakemberhez fordulni és nem kevés pénzt áldozni erre - bár, összességében ez mindig kifizetődő -, ezért most másfajta segítséget ajánlok.
Készítsd el Te magad saját otthonod lakberendezési tervét, amelyet egy workshop keretében most el is sajátíthatsz. Erre először 2015. február 28-án kerül sor, a Helló Anyu! kávézó emeleti termében. Jelentkezni pedig a citybrands oldalán tudsz - itt: http://citybrands.hu/2015/1/3606-legy-te-a-sajat-otthonod-lakberendezoje-vegyel-reszt-a-vizsuart-4-oras-workshopjan-akar-7900-forintert -, a regisztrálás sorrendjében, 16 fő erejéig. 
A workshopon szó lesz mindenről, ami egy hangulatos otthon kialakításához szükséges, így kitérünk a bútorok elrendezésére, a világítás optimális megtervezésére, a különféle stílusokra és a színek hatásaira. Várok mindenkit, aki érez magában kellő lelkesedést és nyitottságot arra, hogy mostantól Ő legyen saját otthona lakberendezője!

DIY alaprajz
Színterv élénk árnyalatokkal

A fehér hangulatában

 
Hangulatterv
 

Anyaghasználati terv

 
 

Képek forrása: www.pinterest.com

Szólj hozzá

workshop tervezés lakberendezés diy színterv vizsuart Vinkovics Zsuzsa lakberendezési workshop hangulatterv világításterv