2015. már 12.

Home Staging, az ingatlanok sikeres értékesítésének záloga

írta: Vizsuart
Home Staging, az ingatlanok sikeres értékesítésének záloga

 Ha lakásod értékesítése előtt állsz, vagy már régóta próbálkozol ezzel, sikertelenül, akkor elárulom, hogyan készítheted fel otthonodat a 30 napon belüli és jövedelmező értékesítésre!

Az talán mindannyiunk számára nyilvánvaló, hogy élethelyzeteink változása erősen kihat mindennapjainkra, elég ha csak ingatlanjaink eladására gondolunk. A korábban tágasnak tűnő terek gyermekeink érkezésével szűkössé válnak és igaz ez fordítva is, azaz gyermekeink kirepülésével elveszettnek érezzük magunkat az addig élhető atmoszférában. Lassan egyértelművé válik számunkra, hogy a kedvelt és a számos emléket őrző  otthonunk eladására kényszerülünk. Ez a kényszerűség azonban bizonytalanságot és feszültséget szül, otthonunk jövőképe átmenetileg elhomályosul, s úgy érezzük, hogy anyagilag, valamint idő- és energiaráfordításunkat is tekintve tervezhetetlenné válik az életünk.
Azonban ez a folyamat megváltoztatható! Sőt, erős tudatossággal, némi idő- és energiabefektetéssel,  minimális költségráfordítással, valamint maximális bizalommal mindezt a saját javunkra írhatjuk át. A siker záloga a Home Stagingben rejlik, ami az ingatlanok értéknövelő felkészítését jelenti. A tapasztalat külföldön és itthon is már igazolta, hogy a Home Staging segítségével meghirdetett ingatlanok értékesítése 30 napon belül nemcsak, hogy realizálódik, de a piaci ártól akár 10-30 %-kal magasabb áron találnak vevőre. Ha a képeket végignézed, talán Neked is feltűnik, hogy az "átöltöztetett" lakások kényelmet sugallnak, a terek tágasságát sejtetik és a látványos fotók messze kitűnnek az aktuális hirdetési anyagokból, bevonzva ezzel a maximális számú érdeklődőt és a Vevőt.
Ha a Vevőre nemcsak áhítozni szeretnél, de mielőbb meg is találnád, vedd igénybe Home Staging tanácsadásomat, és a teljeskörű ingatlanfelkészítést! Próbáld ki Te is a Home Staging-et, csak nyerni tudsz vele!

1.)
Az esetek többségében elegendő, ha a teret egy alapos rendrakás és takarítás után lecsupaszítod és személyteleníted. Ez ugyan eleinte némi nehézséget okozhat Neked, de a folyamat végére sikerül otthonodtól lelkileg némileg eltávolodnod, ami az eladást csak segíti fogja.
Home Staging előtte - utána képek, amikor "csak" egy jól elrendezett beállításra van szükség


2.)

Sokszor szükséges a tér átrendezése mellett tisztasági festéssel is kalkulálnod, hogy lakásod tágasságát erőteljesebben érzékeltesd.
Home Staging előtte - utána képe, amikor az optimális berendezésen túl egy szépészeti festésre is szükség volt.

3.)

Az alapos takarítás és elrendezés mellett nem árt, ha az elkészített fotót is szakemberre bízod! Ne feledd, ezek alapján a képek alapján érkezik a Vevő, luxus lenne ennyi befektetés után épp ezen spórolni!
 
Home Staging workshop anyaga, amit mi magunk készítettünk el 50 perc alatt.

4.)

A célod az legyen, hogy a Vevő csak a lakásra fókuszáljon, és belépve úgy érezze, csak a bőröndjét, no meg a pár millióját kelljen magával hoznia.

 

Home Staging workshop
5.)
A lakás összes pontján követned kell a Home Staging-et, mert egy apró hiba és a Vevő elveszíti bizadalmát a lakásoddal kapcsolatban és rögtön a másikat választja.
Home Staging a konyhában is

 
Szólj hozzá

ingatlan lakberendezés előtte utána ingatlaneladás ingatlanértékesítés home staging ingatlanfelkészítés vizsuart Vinkovics Zsuzsa