2015. már 16.

Tavaszt az otthonunkba is!

írta: Vizsuart
Tavaszt az otthonunkba is!

 Gondolom, nem vagyok azzal a megfigyeléssel egyedül, hogy tavasz közeledtével nemcsak a természet változik, hanem mi magunk is. Könnyedebb ételeket kezdünk fogyasztani, lengébb ruhákat kívánunk magunkra

ölteni. Bátrabban nyúlunk ismét a színekhez és valahogy a töltetünk is megváltozik - én legalábbis tavasz érkeztével mindig "rázok". És ahogy igaz ez ránk, úgy lesz érvényes otthonunkra is! Új kiegészítők, frissítő csokrok érkeznek haza, hogy aztán Húsvétra otthonunk is teljes pompájában víruljon.
Sokan azonban nem tudják milyen apróbb és nagyobb átalakításokkal lehet a tavaszt a falaik közé is beengedni, és vagy sorozatos ingervásárlások áldozatai lesznek és ennek köszönhetően akár tucatnyi új díszpárna között bukdácsolnak, vagy a kínálat telítettsége riasztja el őket a változástól. Néhány példán keresztül most Te is végigveheted, hogy lesz a télből tavasz az otthonodban is!
 
 
1.) Vibráló kép
Alapjaiban változik meg otthonod hangulata, ha akár egy harsány színvilágú képet helyezel mostantól a nappalid falára! Szinte érezni az illatokat is!
Tavasz a lakásban egy vibráló kép segítségével.
 
 
2.) Új textíliák
Igen, talán a legkézenfekvőbb és egyik leghatásosabb módja otthonod frissítésének, ha új, vidám hangulatú textíliákat - függöny, díszpárna, ágytakaró - vásárolsz, amelyeket most majdnem mindenhol találsz!
 
Öltöztesd át otthonod új függönyökkel, textíliákkal!
 
 
 
 


3.) Élénk színű lámpabúrák

Kevésbé ismert módszer, pedig hatásos, ha lámpáidat, vagy lámpabúráidat újítod meg! A siker most is garantált!
Otthonodba becsempészheted a tavaszt, ha a lámpabúrákat lecseréled!

 

 

 


 4.) Színes bútorok
Ha merészebb megoldásban gondolkodsz, akkor fesd, vagy kárpitoztasd át bútoraidat!

Színesítsd bútoraidat!

5.) Tavaszias tapéták

És igen! Ha alapjaiban akarod környezetedet megváltoztatni, akkor válassz egy rendkívül vonzó tapétát, ami frissítőleg fog hatni aztán még télen is!

 

Tavaszias tapétákkal örök tavaszt teremthetsz otthonodban!
 

 

 

 
6.) Kiegészítők
 
Színes papírdekorációktól a tányérokig sok minden feldobhatja környezetedet így tavasz érkeztével!
 
Egy egyszerűbb papírdekoráció is óriásit változtat otthonod hangulatán.
 
 
7.) Élővirág csokrok
És persze a felsorolásból nem maradhatnak ki az élővirágok sem, amelyeknek látványa és mesés illata szinte az egész lakást tavaszi hangulattal töltenek meg.
Az élővirágos pedig az egész lakást beterítik a tavasszal! 
 
Képek forrása: www.pinterest.com
Szólj hozzá

tavasz inspiráció virágok lakberendezés praktikák textíliák tavaszi átalakítás tavasz a lakásban vizsuart Vinkovics Zsuzsa