2015. már 20.

Eladnád a lakásod? Akkor próbáld ki a Home Staginget!

írta: Vizsuart
Eladnád a lakásod? Akkor próbáld ki a Home Staginget!

 Most, hogy az ingatlanpiac már vevői oldalon is beszippantott minket, lehangoló megtapasztalásaink vannak és gondolom, ezzel nem vagyunk egyedül. Keressük leendő otthonunkat és még szerencsésnek is mondhatjuk

magunkat, hogy a siralmas fotókat sikerül értelmeznünk és ráadásul még van is kedvünk értelmezni, és örülhetünk annak, hogy adott esetben bele is tudjuk látni magunkat a bemutatott terekbe.
Ha épp lakásod értékesítése előtt állsz, akkor próbálj a vevők fejével gondolkodni, mert ezzel rengeteg időt, energiát és pénzt tudsz megtakarítani!
Képzeld el, hogy hányan lehetnek azok, akik végiglapozzák az aktuális ingatlan-kínálatot, majd legyintenek, hogy nincs köztük érdemleges, pedig lehet, hogy épp a Tied megfelelt volna neki! Kis odafigyeléssel és szakemberek közreműködésével a lakásod legoptimálisabb arcát tudod bemutatni, egyrészről, messze kitűnve az aktuális ingatlankínálatból, másrészről pedig bevonzva ezzel mihamarabb a vevőt!
Hidd el, hogy mire a lakásod feladat-listájának végére érsz és már minden tennivalót kipipáltál erről, addigra sikerül érzelmileg is eltávolodnod lakásodtól, ami alapjaiban segíti az ingatlanod értékesítését.
És ha a bemutatott képek alapján sikerül a vevőt a lakásodba invitálni, akkor ne okozz neki csalódást! Helyezd őt a középpontba, és várd úgy, mint a legdrágább vendégedet, ha már épp az áhított milliókkal érkezik!
Ezek az apró lépések meghozzák a vevődet, de tény, hogy az időd, energiád és némi anyagi vállalásod elengedhetetlen ahhoz, hogy becsöngessenek azok a bizonyos milliók!
Készítsd fel lakásodat az értékesítésre, hogy a Vevő mihamarabb megérkezzen.
 
Home Staging a te lakásodban is lehetséges!

 

 
Némi idő- és pénzbefektetéssel a Te lakásod hirdetésia anyaga messze kitűnhet a többi közül!

 

Képek forrása: www.pinterest.com
 
 
Szólj hozzá

ingatlan lakberendezés ingatlaneladás ingatlanértékesítés home staging ingatlanfelkészítés vizsuart Vinkovics Zsuzsa