2015. ápr 10.

Nyereményjáték a lakáseladás megkönnyítésére

írta: Vizsuart
Nyereményjáték a lakáseladás megkönnyítésére

 Amikor fontos eseményre készülünk, fodrászhoz megyünk, új ruhát veszünk, csillogva várjuk a közeledő időpontot, majd kiélvezzük annak minden percét. Sajnos azonban, amikor ez a nagy esemény az otthonunk eladásáról szól, már másképp cselekszünk. Lakásunk értékesítésébe vágunk, de időt nem szánva rá, kapkodva, rohanva készítjük el otthonunk fényképeit és hasonlóan cselekszünk, amikor becsönget a várva várt vevő is. Aztán, amikor pár hét elteltével is, kezdeti lelkesédesünk azonban már alábbhagyva, de még minden időnk a lakásmutogatással telik, azt vesszük észre, hogy a puszta időpontegyeztetések is ingerültséget teremtenek.
Várjuk a vevőt, aki csak nem akar érkezni, de hidd el, hogy egy tudatos felkészüléssel ez a történet is átírható! A lakásértékesítések fő szezonját éljük így április derekán, s ha nem szeretnéd kitenni magad az ingatlanpiac kiszámíthatatlanságának, akkor ez a nyereményjáték most Te érted is van! 
Vegyél részt ebben a játékban, hogy a Te lakásod legyen az, amelynek tudatos felkészítésével a Vevő mihamarabb becsöngessen!
Klikk a képre!
 
https://docs.google.com/forms/d/1YAtn9JKDUVc5__-9udqYyB9z2wAfUQwQC8wAm4aDZK8/viewform?c=0&w=1
VIZSUart home staging nyereményjátéka
 Kép forrása: www.pinterest.com
Szólj hozzá

ingatlan játék ingatlanpiac nyeremény lakberendezés nyereményjáték ingatlaneladás ingatlanértékesítés home staging ingatlanfelkészítés vizsuart Vinkovics Zsuzsa