2015. máj 07.

"Lakásból OTTHON" lakberendezési workshop

írta: Vizsuart
"Lakásból OTTHON" lakberendezési workshop

 Érezted már azt, hogy valamiféle belső feszültség uralkodik el rajtad, ha lakásod átalakítására, vagy házad felújítására gondolsz? Hiába bújod a lakberendezési portálokat, és csodálkozol rá a szebbnél szebb otthonokra,

mégis megrekedve érzed magad és azt sem tudod, hogyan vágj bele otthonod megújításába? Vagy sikerült mégis nekikezdened, de valahogy elvesztél a kínálkozó lehetőségek erdejében és azon veszed észre magad, hogy az álomotthon kialakítása felemészti minden szabad percedet? Öröm helyett pedig már csak bosszúságok érnek?
Ha magadra ismertél, akkor most fellélegezhetsz! A "Hogyan legyen lakásodból otthon?" kezdő lakberendezési workshop segítségével ezek a negatív élmények könnyen felülírhatóak, és az ott kapott szakmai tanácsadással, egy előre megtervezett koncepcióval vághatsz bele leendő otthonod kialakításába!
http://www.vizsuart.hu/workshop/
Hogyan legyen lakásodból otthon? kezdő lakberendezési workshop a VIZSUartnál
 
Nem kell mást tenned, mint jelentkezned most - a csoport létszáma korlátozott - és megtapasztalhatod, hogy otthonunk kialakítása akár egyszerű és örömteli elfoglaltság is lehet! A részletekről itt olvashatsz: http://www.vizsuart.hu/workshop/
Szólj hozzá

tervezés lakberendezés vizsuart Vinkovics Zsuzsa lakberendezési workshop lakásból otthon kezdő workshop Hogyan legyen lakásból otthon?