2015. máj 19.

Gyereksarok: ipapai helyett mostantól Kutikai

írta: Vizsuart
Gyereksarok: ipapai helyett mostantól Kutikai

 Sokszor hajtogattam már, hogy tipegőink szobácskáiba az ágy-asztal-komód hármasán kívül még nem sok minden kell (nyugalom, ahogy nőnek, ez a szabály is megváltozik)! Azonban, ha erre a hármasra gondolunk,

akkor - végigtekintve a kínálaton -, sokszor elbizonytalanodunk, mivel a kényelmet, biztonságot és játékosságot így egybevéve nem sok helyen tapasztalhatjuk meg. Ezeket a negatív érzéseinket írják felül most a Kutikai bútorok, amelyeket már első ránézésre is egyszerűnek, mégis feltűnőnek érzünk, olyannak, amelyek szép háttérként szolgálhatnak gyermekünk szobájában. A hangzatos, vidámnak tetsző és fülbemászó Kutikai név szinte tükrözödik a gyerekbútorokon is, sallangmentes látvány, egyszerű vonalvezetés, játékosság és neutrális színek jellemzik, amelyek akár különböző stílusú és színvilágú szobácskákban is jól mutathatnak.
Szóval, ha tétova voltál eddig abban, hogy gyermeked birodalmába milyen bútorokat tennél, akkor a Kutikai nevet most jól jegyezd meg, derűt hozhat akár a Te életedbe is!



Kettő az egyben: funkcionalitás és játékosság, ez a Kutikai bútor.

 

A Kutikai bútorok tervezésekor a gyermekek fejével próbáltak gondolkodni! Ez például könnyen elérhető a legkisebbek számára is.

 

Színeire a neutrális színvilág a jellemző, így könnyen társítható mindennel.

 

 

 



Képek forrása: http://petitandsmall.com/kutikai-functional-creative-kids-furniture/

Szólj hozzá

bútor lakberendezés bababútor gyerekszoba gyerekbútor lakberendező gyereksarok vizsuart Vinkovics Zsuzsa kutikai