2015. jún 24.

Aktuális: Külvárosi ékszerlakás

írta: Vizsuart
Aktuális: Külvárosi ékszerlakás

 Van az a pont életünkben, amikor nyugalomra és csendre vágyunk, s a városból való kiköltözés mellett döntünk. A fű zöld, a levegő friss, élvezzük döntésünk helyességét, aztán a gyerekek érkezésével és az egyre tornyosuló logisztikázással mégis egyre körülményesebbnek éljük meg a korábban élvezhető mindennapokat. Visszaköltözzünk, vagy maradjunk? - merül fel bennünk egyre többször ez a kérdés.
Ezeken a tapasztalásokon ment keresztül Viki (38) és Peti (36) is, mire válaszként belevágtak a meglévő házuk mellé egy budapesti "nyaralólakás" megvásárlásába. Még jócskán a tervezés időszakában találkoztunk, így szerencsésen mindent az Ő ízlésüknek és kényelmüknek megfelelően valósíthattunk meg, a tervezés során fő szabályként betartva azt, hogy a megszokott panelektől mentesen, ledobva a beige-barna színvilágot, egy friss és fiatalos atmoszféra kialakítására törekedjek. Ez olyannyira sikerült, hogy a társasház többi lakója - még csak a kivitelezés szakaszában járva is - már a "furcsa" lakás tulajdonosainak titulálták őket.
Az tény, hogy a csöppke 45 négyzetméterű, tetőtéri lakás jegyei eltérnek a beidegződött sablonoktól, de üde színfoltjaival, személyre szabott látványával és frissítő hangulatával egy négytagú család ékszerlakássá nőtte ki magát. És ezt most Te is megnézheted!

www.vizsuart.hu
A beömlő fénynek köszönhetően ez a nappali rengeteg természetes fényt kap, amelyet a lágy alapszínek és a csillogó lámpatest üde atmoszférát teremtve még tovább fokoznak.
 
VIZSUart lakberendezés
 
A nappali kedves, könnyed hangulatát a levegősségnek és a dekorációk élénkségének is köszönheti.

A finom, levegős színek árnyalatai barátságos közeget biztosítanak.
 
E hálószoba erőteljes, magabiztos látványát a 3ds falpanel és annak méregzöld színe teremti meg.
A hálószobai hangulat folytatódik

A fürdőszoba modern és mégis lakályos hangulatát a szürke burkolat, a tiszta fehér és a vibráló piros együttese alkotja.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a VIZSUart facebook közösségéhez ITT, ahol ne felejtsd el a Tetszik gomb legördülő menüjéből az Értesítéseket kérek fület kipipálni, hogy a legfrissebb tartalmak is eljuthassanak hozzád!
Szólj hozzá

téglafal tervezés átalakítás lakberendezés kivitelezés 3d falpanel vizsuart Vinkovics Zsuzsa aktuális munkám ékszerlakás Aktuális munkáim