2015. jún 29.

Aktuális: romantikus lánylakás a belvárosban

írta: Vizsuart
Aktuális: romantikus lánylakás a belvárosban

 Ahogy öregszünk, változunk, kicsit mássá leszünk, fejlődünk, majd átalakulunk, s mégis valahogy vissza- visszakanyarodunk gyökereinkhez. Ragaszkodunk a belénk égett emlékekhez, érzésekhez, illatokhoz és hangulatokhoz, s észre sem vesszük, hogy otthonunkat is ennek megfelelően kezdjük öltöztetni.
Jól emlékszem Andival való első találkozásunkra. Vidéki romantika, természetesség és finomság áradt lényéből. Vonzódott a fényhez, a vidám színekhez, a nosztalgikus bájhoz, a rendhez és a tisztasághoz. Fontos volt neki az otthon melege, vágyott egy térre, ahova elvonulhat és ahova akár rendszeresen társaságot hívhat.
Könnyen megfogalmazódott a követendő irány, mindent akartunk, amit vidéken magunkba szívtunk, a kérdésünk már csak az volt, hogyan szorítsuk mindezt a városi lét olykor rideg falai közé.
A megoldás így sikerült!

v_a_2012-10-11_001-103.jpg

  

terez_krt_-25.jpg

terez_krt_-29.jpg

  

  

terez_krt_-4.jpg

2012-10-11_001-38.jpg

 

 

 terez_krt_-35.jpg

terez_krt_-15.jpg

terez_krt_-17.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, tarts velem a VIZSUart facebook közösségéhez itt, ahol ne felejtsd a Tetszik gomb legördülő menüjéből az Értesítéseket kérek fület beállítani, hogy a legfrissebb tartalmak is eljuthassanak hozzád!
Szólj hozzá

Aktuális munkáim