2015. sze 21.

Gyereksarok - 5 tipp arra, hogy egy születésnapi gyerekparti emlékezetes maradjon!

írta: Vizsuart
Gyereksarok - 5 tipp arra, hogy egy születésnapi gyerekparti emlékezetes maradjon!

 Miért szeretem az őszt? - álltak kocósan ezek a betűk Móric fiam leckefüzetében, és éreztem, ahogy a jóleső válasz azonnal megfogalmazódik bennem. Elmerengtem az ősz sárgás színein, a hervadozó fényein és már-már lányregénybe illő romantika szállta volna meg lelkemet, ha Móric nem vágja "azutálomazőszt" élesen és dacosan

az arcomba. Felocsúdva magamból kérdőn néztem rá, mire tárgyilagosan leszögezte, hogy a meleg és szabadsággal teli nyár után a hideg és iskolábamenős ősz nincs nagyon kedvére, oooohhh, a születésnapját kivéve.
Igen, őszi gyerek lévén a szeptember számunkra nemcsak az iskolakezdést, hanem az első bulit is magával hozza, nem kis energiát beletéve annak szervezésébe. Ugyan foci nélkül nem szülinap a szülinap, de végiggondolva, mindig azok voltak a legsikeresebbek, ahol játékosan megmozgattuk őket, és most persze, hogy nem a focira gondolok. 
Összeszedtem néhány partijátékot, amivel Ti is színesebbé varázsolhatjátok csemetétek valahanyadik buliját és már most elárulom, hogy egy-kettővel mi is jót szórakoztunk, anno!
 
1.) Táncoljatok egy darab papíron! Vilma lányom születésnapján ennek óriási sikere volt, amihez ugyan kellett a zUram karaoke szólója is, de lelkes apukákat, legalábbis egyet, minden bulin találni.
 
Táncparti egy darab cetlin!
 
2.) Ki bír megtartani több dobókockát?


3.) Kincskeresés rizsszemek között, vagy ...

Kincskeresés a rizsszemek között


 ... egy vödör homokban.

 

4.) Feszítsetek ki néhány színes madzagot! Izgalmas perceket tudtok okozni a kis hősöknek!

 

Party játékok kicsiknek és nagyoknak


5.) Gyerekkorunkban mi ezt lángossal csináltuk, de az élmény fánkkal is maradandó lesz!

 

 

 Amennyiben tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a VIZSUart közösségéhez: itt és kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak.
Szólj hozzá

születésnap lakberendezés lakberendező gyereksarok vizsuart Vinkovics Zsuzsa party dekor pary játék