2015. dec 07.

Karácsonyi vásárlás könnyedén

írta: Vizsuart
Karácsonyi vásárlás könnyedén

Bevallom, legyen szó akár termelői-, virág- vagy halpiacokról, imádom azok nyüzsgő hangulatát, vegyes kavalkádját, mesés illatait, fényeit, az ott rohanó-totyogó vásárlóit. Azonban, egy-egy kézműves ajándék kiválasztásánál és az év végi ünnepi készülődésnél már sokkal praktikusabb megoldásokban szeretek gondolkodni, mintsem az időrabló sorokba és dugókba beállni. Talán, ezért is örültem különösen annak, hogy rátaláltam a Kraftyra, mert ez egy olyan online piactér, ahol egyrészt csak igényes és hazai kreációk állnak a kínálat középpontjában, másrészt úgy érzem, hogy a vásárlás egyszerűsége megkönnyíti életünk zsúfoltabb pillanatait is.

Mivel a mi családunkban három a gyermekek száma, különös izgalommal válogattam az ő számukra is és érzem, hogy a Maci figura a család kedvencévé fogja kinőni magát, de simán félreértjük majd a lányommal, hogy a régi fényképek ihlette kabátot a Jézuska az ő kedvéért, vagy az enyémért tette a fa alá. A komplett listámat külön itt válogattam össze, de további kedvenceket a babacipőktől, a kislányruhán keresztül, az indiános könyvekből ismert tipiig könnyen megtalálsz és a Lakásból OTTHON kezdő lakberendezési tanfolyamra szóló ajándékutalványt is csatoltam azoknak, akiket érdekel a lakberendezés és tudják, hogy lakásuk átalakításába csak alapos tervezést megelőzően érdemes belevágni. Ezt igényelni ITT tudtok!

Legyen boldog az ünnepetek!

karacsonyi_valogatas.jpg

masko-nagyfeju_keksapkas3.jpg

babyberry_little_stars_csillag_alaku_parna_sarga.jpg

nyilas_sator2.jpg

nyil_pa_rnahuzat_20x20_copy.jpg

02_gy_r_nagy_lapos_szines_unicode_encoding_conflict_1.jpg

biciklis6.jpg

img_9052.jpg

fish_1.jpg

fukszia-k_k.jpg

nagy_lila_img_0868_szurke_hatter.jpg

 

 karacsonyi_ajandekutalvany.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a VIZSUart facebook csoportjához ITT, ahol ne felejtsd el a Tetszik gomb legördülő menüjéből az Értesítéseket kérek fület beállítani, hogy a legfrissebb tartalmak is eljuthassanak Hozzád!

Szólj hozzá

karácsony lakberendezés krafty vizsuart Vinkovics Zsuzsa karácsonyi ajándéklista lakberendezési ajándékutalvány