2016. ápr 23.

Hogyan adjuk el lakásunkat?

írta: Vizsuart
Hogyan adjuk el lakásunkat?

Tudjuk jól, hogy vannak olyan időszakai életünknek, amelyet annak átmeneti bizonytalanságai és nehézségei miatt szívesen átugranánk és nyilván nem járok messze attól az igazságtól sem, ha a költözést, lakás eladás-vásárlást is ide sorolom. Úgy érezzük, hogy míg egy új otthon kialakítása csupa derű és álom, addig a régi otthon eladása csak feszültséget, kiszámíthatatlanságot, homályos jövőképet hozhat és még a legnyugodtabb családok is nehéznek élik meg ezeket a helyzeteket. Azonban egyre több pozitív példa, tudatos felkészülés, valamint idő-, energia és némi anyagi vállalás írja át ezeket a negatív sémákat, köszönhetően a home stagingnek, azaz az ingatlanok eladás előtti felkészítésének.

Lakberendezőként látom, hogy amíg egy új otthon tervezése, kialakítása szinte egy jóleső szórakozásként élhető meg, addig az otthonok értékesítés előtti felkészítése eleinte feladatnak tűnhet az érintettek számára. Aztán a rengeteg áldozat, az apró hibák helyreállítása, a tisztasági festés levezénylése, az összeállított lista kipipálása, a legjobb fotós felfogadása és a környezet ellenkezése ellenére is valamiféle örömérzést élnek meg az eladók, s bizony mondom, szinte egy felfokozott állapotban várják az érdeklődőket a folyamat végére. Így volt ez legutóbbi, home staginges ügyfeleim esetében is, akik 1 év sikertelen értékesítés után gondolták azt, hogy merőben más úton folytatják csobánkai házuk eladását, amelyek képeit most ezúton tesszük ide is közszemlére.

img_6032.jpg

img_6027.jpg

img_5974.jpg

img_6090.jpg

img_6000.jpg

img_5964.jpg

img_6104.jpg

elotte_utana_etkezo_csobanka.jpg

elotte_utana_etkezo_csobanka_ii.jpg

elotte_utana_fenti_haloszoba_csobanka.jpg

elotte_utana_haloszoba_csobanka.jpg

elotte_utana_nappali_csobanka.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a VIZSUart Facebook közösségéhez ITT, ahol ne felejtsd el a Tetszik gomb legördülő menüjéből az Értesítéseket kérek fület kipipálni, hogy a legfrissebb tartalmak is eljuthassanak Hozzád!

Fotókért köszönet: Jurassza Zsófia

Szólj hozzá

lakberendezés lakberendező home staging vizsuart Vinkovics Zsuzsa mindenamiotthon