2017. már 24.

Hello Ingatlanpiac!

írta: Vizsuart
Hello Ingatlanpiac!

A március a tavaszt hozza, a tavasz pedig a változásokat. Ezek a folyamatok pedig épp úgy igazak a mindennapjainkra, mint a természetre is. Ahogy kipattannak az első rügyek, s hosszabbnak érezzük a nappalokat, úgy kezdünk mi is új kihívásokba, óriási tervekbe, s azok megvalósításába. Ennek köszönhető talán, hogy az ingatlanpiac is a hosszú tél után újra életre kel, s egyre többen gondolunk arra, hogy otthonunk eladásába vágunk. Ugyan azt hisszük, hogy sok esetben az eladás bizonytalansága, átmeneti nehézsége feszültséget ró ránk, de tudatos felkészüléssel, pontos végiggondolással, az otthonunk eladásra történő felkészítésével, azaz a home staginggel és persze az első napsugarak erejével még ez is könnyedén átírható.

Lakberendezőként pontosan érzem, hogy amíg egy új otthon kialakítása mennyi jóleső izgalmat, saját stílusunk feltérképezését kínálja, addig a lakásunk eladásakor épp az egyediség levetkőzése, a minél szélesebb körnek való megfelelés a cél, amihez, a legutóbbi munkámnak köszönhetően, néhány tippet most itt is olvashatsz.

1.) Ha a minél tágabb célcsoport elérése a célunk, akkor érdemes otthonunk falait a sötétebb, sárgásabb színvilág helyett egy világosabb árnyalatra festeni, amivel még optikai térnövekedést is megvalósíthatunk!

img_1040.jpg

etkezo_elotte_utana.jpg

haloszoba_elotteutana.jpg

ezsut_szoba_elotte_utana.jpg2.) A semleges közegnek jót teszünk, ha egy-két jól célzott helyre, fókuszpontjaink közepére, frissnek ható, akár eleganciát sugalló színeket varázsolunk, amelyek aztán szinte kitűnnek a hirdetések özönéből!

img_1007.jpg

img_1040.jpg

img_1028.jpg

img_1057.jpg

img_1110.jpg

img_1112.jpg

3.) Otthonunk eladása, bútorozatlan lakás esetén nehézkessé válhat, mivel tudnunk kell, hogy a térérzékelés, a gyakorlatiasság csak kevesünk adománya.

arany_szoba_elotteutana.jpg

img_1141.jpg

nappali_elotte_utana.jpg

4.) S ha már eljutunk addig, hogy otthonunkat új köntösbe bújtattuk, nem árt, ha a fotózást szakemberre, azon belül is szigorúan ingatlanfotósra bízzuk, mivel leendő vevőnk is egy kisebb képen keresztül találkozik először hirdetésünkkel!

Ha ezeket betartjuk, amihez egy részletes hirdetési anyagot még mellé komponálunk, akkor lakásunk eladásakor mind időben, mind eladási árban sikeresek lehetünk! :-)

img_1027.jpg

img_1007.jpg

1_2.jpg

img_1010.jpg

5.jpg

img_1028.jpg

img_1030.jpg

img_1110.jpg

img_1051.jpg

img_1057.jpg

img_1141.jpg

img_1146.jpg

img_1144.jpg

img_1156.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a VIZSUart Facebook csoportjához ITT, ahol ne felejtsd el a Tetszik gomb kipipálása mellett a Követés gombot is beállítani, hogy a legfrisseb tartalmak is eljuthassanak Hozzád. Lakberendezési workshopokról szintén itt olvashatsz!

Képekért köszönet: Jurassza Zsófia ingatlanfotósnak jár! :-)

Szólj hozzá

ingatlanpiac lakberendezés ingatlaneladás ingatlanértékesítés vizsuart Vinkovics Zsuzsa home stagin