2019. ápr 25.

A rózsaszín álom(lakás)

írta: Vizsuart
A rózsaszín álom(lakás)

Szokásaink ugyan keretet adnak életünknek, biztonsággal töltik meg mindennapjainkat, azonban sajnos, nem egyszer ezek a keretek börtönné válnak, s a benne élők aztán irigykedve nézik a szomszéd zöldebb, s még zöldebb kertjét. Sokan pedig, állandó kísérletezésbe fognak, feszegetik határaikat, hogy új keretet alkossanak, amely által fejlődhessenek, változhassanak.

Csilla és Bence sem tud sémák között élni, folyamatosan bontogatják szárnyaikat, próbálgatják lehetőségeiket, amely most épp az ingatlanpiacra repítette őket. Személyiségükre a maximalizmus jellemző, így szándékuk olyan értéket teremteni, s ezáltal olyan otthont piacra dobni, ami nemcsak egyedi hangulatával, hanem igényes, értékteremtő felújításával is kitűnik társai közül.

img_4368.jpg

Szerelemprojekt volt nekik ez az otthonteremtés, az az első, nagy szerelem-féle, amit épp úgy jellemez egyfajta óvatoskodás, ismerkedés, mint az ösztönös jó választás, a szárnyalás, a rózsaszín köd is. Talán az otthon színei adták ezt leginkább vissza. Nem véletlen, hogy a rózsaszínhez nyúltunk, amely finomságával lággyá, légiessé varázsolta az egész teret, s társítottuk mellé a szürkét, ami ideális ellenpólusként jelenik meg a rózsaszín mellett. Kompromisszum nélkül teremtettünk új otthont, célunk valóban egy olyan új atmoszféra kialakítása volt, amely teljes mértékben kiszolgál két főt úgy, hogy a funkcionalitás is elsődleges kellett, hogy legyen. Így nem volt kérdéses pont a gépészeti felújítás és a falbontás sem, amelyekkel minőségi és tág tereket hozhattunk létre. A konyha -  nappalitól elválasztó – falát kiszedettük, amivel a lakás tetőtéri jellege és a beömlő rengeteg fény végre érvényre jutott. Ugyan a home staging (ingatlanok értéknövelő beruházása) nem terjed ki a teljes bútorozásra, azonban az átalakítás során arra is figyeltünk, hogy a későbbi, két fő ruházatát elnyelő gardrób helyét, a hálószoba ajtajának elcsúsztatásával, meghatározzuk. Az anyagválasztásnál, a színvilág mellett olyan iránypontokra törekedtünk, hogy azok felületei , mintái egyediséget sugalljanak. Végeredményként az otthon teljesen kicserélődött, s olyasfajta rózsaszín köddel vonta be a tereket, hogy az mindenki számára szerethető  és vonzó legyen!

img_4360.jpg

img_4367.jpg

img_4361.jpg

img_4363.jpg

img_4355.jpg

img_4347.jpg

img_4349.jpg

img_4352.jpg

img_4325.jpg

img_4320_1.jpg

img_4317.jpg

img_4328.jpg

img_4332.jpg

img_4337.jpg

img_4371.jpg

img_4373.jpg

img_4342.jpg

img_4345.jpg

És néhány ELŐTTE-UTÁNA fotó!

konyha_elotteutana_1.jpg
nappali_elotteutana.jpg

haloszoba_elotteutana1.jpg

eloszoba_elotteutana.jpg

furdoszoba_elotteutana.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a VIZSUart facebook oldalához ITT, hogy ne maradj le a legfrissebb tartalmakról!

Képekért köszönet: Jurassza Zsófiának jár!

 

Szólj hozzá

inspiráció rózsaszín lakberendezés szürke lakberendező home staging vizsuart aktuális munkáim