2019. máj 04.

Hét lakás, három történet

írta: Vizsuart
Hét lakás, három történet

I. Prestige stílus születése

A konstellációk nemcsak az asztrológia kiváltságai, megtalálhatóak mindennapjainkban is. Ilyen együttállások léteznek szerelmekben, barátságokban, egy-egy esemény bekövetkeztekor, s akár munkakapcsolatokban is, amelyeket bevonzhatunk ösztönösen, de persze tudatosan is. Talán ilyen pozitív együttállás eredményéből születtek azok a részletekig végiggondolt tetőtéri lakások is, amelyekre a maximális hozzáadott érték a jellemző a tervasztaltól a kivitelezésen át, az értékesítésig.

Ennek az együttállásnak a középpontjában, minden résztvevő számára, folyamatosan az a majdani Vevő állt, akinek az igényeit igyekeztünk a kezdetektől kiszolgálni. Így esett a választás olyan belvárosi épületekre, amelyek megközelíthetősége optimális, s tetőterében hét olyan otthon alakítható ki, amelyek különböző igényeket képesek lefedni. A hét lakást ennek megfelelően, három típusba lehetett sorolni: a terasszal rendelkező otthonok egy négy fős család funkcióinak tudnak megfelelni, két lakásba inkább egy-egy fiatal párt tudtunk elképzelni, míg két lakás esetében olyan hangulat megteremtésére kellett törekednünk, amely különös egyediségével öltözteti fel a teret. Így született meg a családos lakások számára a Prestige, a fiataloknak a Monochrome, majd az egyediséget sugalló Vintage otthonok.

img_4975.jpg

A Prestige lakások esetében olyan hangulat elérését tűztek ki célul, ahol az elegancia, a letisztultság a jellemző, modern stílusjegyekre építve. Talán nem meglepő, ha a szürke, a fehér, a sötétkék és a zöld színekre, valamint a mellérendelt aranyra (rézre) támaszkodtunk, míg az anyagokat tekintve a fényes, modern frontok mellett bevállaltuk a beton hatású burkolatokat, vagy akár a tégla nyers felületét is. A funkciókat tekintve is igyekeztünk egy család minél szélesebb igényeit lefedni, ezért már a tervasztalon módosítgattunk az alaprajzon. Ennek köszönhetően került akár fürdőszoba az egyik lakás emeletére is, vagy akár az étkezőknek kijelölt hely a konyha közelében. Nem legyintettünk semmire, a funkcióknak tényleges helyeket kerestünk, hogy ne a fotózáskor kelljen kényszerszülte megoldásokba futnunk, vagy rosszabb esetben a majdani Vevőre hárítanunk.

img_4965.jpg

img_4968.jpg

img_4971.jpg

img_4972.jpg

img_4976.jpg

img_4983.jpg

img_4990.jpg

img_4992.jpg

img_4997.jpg

img_5002.jpg

img_5009.jpg

img_5020.jpg

 Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a VIZSUart facebook közösségéhez ITT, hogy ne maradj le a legfrissebb tartalmakról sem.

Képekért köszönet: Jurassza Zsófia

Szólj hozzá