2019. máj 17.

Hét lakás, három történet ...

írta: Vizsuart
Hét lakás, három történet ...

Avagy hogyan adjuk el lakásunkat?

Bármily meglepően is hangzik, de lakásunk, ingatlanunk nyereséges eladásának első lépcsője annak megvétele, mivel azok a szempontok, amelyek bennünket a megvétel mellé löktek, fogják a leendő vevőnk döntését is meghatározni. Ennek megfelelően, optimális ha az ingatlan környezetét is szemügyre vesszük, s persze nem árt, ha a vételi árat számunkra minél kedvezőbbre faragjuk.

Második lépésként kezdődik a lakás tervezése, amelyet az ingatlan adottsága, s környezete jelentősen befolyásol. Itt érdemes eldönteni az ingatlan célközönségét, hogy a terveket ennek megfelelően alakíthassuk, mert például nem kell két fürdőszobával tervezni ott, ahol a végfelhasználó egy fiatal pár. Amint összeáll a célközönség, belevághatunk a részletes tervezésbe, a funkciók kialakításába, s az anyagok kiválasztásába. Ezek egyszerű lépéseknek tűnnek ugyan, de tudnunk kell, hogy ez rengeteg időt, energiát, s természetesen pénzt kíván.

A folyamat harmadik, nagyon jelentős része a kivitelezési szakasz, ezért nem árt olyan mesteremberekre tenni voksunkat, akik terveinket maximálisan meg tudják valósítani, s akiknek hitvallását a hogyan igen jellemzi.

S amikor azt gondolnánk, hogy mindezek után már nincs több dolgunk az értékesítés előtt, sajnos, tévedésünket hamar be kell látnunk. Ugyanis, az ingatlanunk eladását kellően megnehezítjük a megfelelő hirdetési felület és képanyag nélkül. Emiatt tehát nem lenne baj, ha a lakás stylingolását és befotózását is szakemberre bíznánk, mert ezekkel a finomságokkal fogjuk a nagybetűs vevőnket ingatlanunkban vonzani.

Utolsó lépésként pedig sikerünk kulcsa egyrészt a megfelelő eladási ár meghatározásában, valamint az optimális értékesítésben rejlik!

img_5091.jpg

img_5095.jpg

img_5096.jpg

img_5100.jpg

img_5103.jpg

img_5088.jpg

img_5087.jpg

img_5085.jpg

img_5084.jpg

img_5074.jpg

img_5077.jpg

img_5082.jpg

img_5115.jpg

img_5116.jpg

img_5105.jpg

img_5109.jpg

img_5110.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a VIZSUart facebook oldalához ITT, hogy a legfrissebb tartalmakról se maradj le!

Fotó: Jurassza Zsófia

Szólj hozzá

vintage lakberendezés lakáseladás lakásértékesítés home staging vintage stílus vizsuart Vinkovics Zsuzsa Aktuális munkáim lovag utca