2014. sze 25.

Aktuális munkám: lendületes üdeség Budapesten

írta: Vizsuart
Aktuális munkám: lendületes üdeség Budapesten

Épp, hogy csak becsöngettek, amikor is egy fiatalos, modern otthon megteremtésére kértek fel. Az ingatlan Budapest hangulatos, ligetes környezetében található, társasházi lakás.
A lakás ugyan 75 nm-es alapterületőű loggias, de a "túlszabdalt" alaprajzának, térbe nyíló ajtóinak, talán nehézkes bútorainak köszönhetően ez a méret egyáltalán nem, vagy csak kevéssé érezhető.
No, ezen azonnal változtattam, amibe, vagy legalábbis a terv egy kisebb részébe most Te is betekintést nyerhetsz!
 
 
"... egy hangulattervet alapvetően a tulajdonosok személyisége és a házból áradó lehetőségek összefésülése teremti meg...
Esetünkben egy olyan atmoszféra megteremtésére törekedtem, amely ugyan telt, de egyben jellegzetes benyomást is kelt. Intenzív színek, természetes felületek, feltűnő fókuszpontok teszik teljessé ezt a vegyes hangulatot. Kombinálható volt így a klasszikus a modern stílussal, a természetes közeg a bohémsággal, de mindez oly módon, hogy ezek finom arányát fenntartva egy egészen egyedi egyveleget kapjunk. 
 
 
Telt és intenzív hangulatterv a modernség jegyében a VIZSUarttól.


"... A ház színösszeállításakor is az egységesség és az üdeség vezérelt. Ennek megteremtésékor koncentráltan figyelni kell a mértékletességre, és a kiegészítésekre.  A kék szín eme teltebb árnyalatai éltető, barátságos hatásúak, amelyet a fehér és a homokszín tónusai fognak vissza, mintegy gondoskodva arról, hogy ez az erős árnyalat ne uralja teljesen a teret. Annak érdekében, hogy ne ragadjunk bele a tengerparti hangulatba, élénk színekkel törjük meg ezt a hatást."

 

Egységesség és üdeség volt a vezérelve ennek a színtervnek - VIZSUart

 

"... Az előszobának különös szerep jut. Ez fogadja az érkezőt, itt kapja az első impulzust a látogató. Ennek megfelelően kiemelt fontossággal bír ez a helyiség, ezért úgy éreztem, hogy a látványnak már itt is magával ragadónak kell lenni!"

 

Az előszoba anyag-, kiegészítő, világítótest- és bútorajánlása a VIZSUarttól


"... A fürdőszoba nem kap természetes fényt, ezért a fehér szín és a fényes felületek használata mellett döntöttem, ezáltal optikailag erősíthetünk a tágasság- és a tisztaságérzeten."

A fürdőszoba és wc anyag-, kiegészítő-, világítótest- és bútorajánlása a VIZSUart lakberendezéstől.


Ennek látványterve pedig:

Fürdőszoba látványterve - VIZSUart



Ha további lehetőségek és képek érdekelnek a tervből, vagy Te is felújítás előtt állsz, keress bátran!

Szólj hozzá

wc diy fürdőszoba előszoba színterv vizsuart Vinkovics Zsuzsa lakberendezési terv hangulatterv Aktuális munkáim