2014. okt 27.

Celebketrec: Vendégségben Mary Jane-nél

írta: Vizsuart
Celebketrec: Vendégségben Mary Jane-nél


 Kirsten Dunstra talán nem is a Pókember filmekben figyeltem fel, hanem az Interjú a vámpírral című nagysikerű alkotásban. Meglepő volt már akkor, ahogy gyerekfejjel milyen kellő tudatossággal játszotta el azt a szerepet, számomra olyannyira, hogy kétség sem férhetett: ő valóban egy gyerektestbe zárt vámpír.
Amit magánéletéről tudni lehet, hogy édesapja, német származású orvos, míg édesanyja, Inez, svéd művész és galériatulajdonos. Kirsten 6 éves koráig lakott New Jerseyben, majd édesanyjával és öccsével Los Angelesbe költöztek, a szülők négy évvel később el is váltak. Eleinte gyerekmodellkedik, majd a színészi pálya felé veti az útja. Lényéből árad a tudatosság, a magabiztosság, a harmónia, a benemállokasorba-érzés, és ez a kellemes együttállás tükrözik talán otthonából is. Szép példája ismét annak, ahogy egy otthon tükörként vetíti elénk egy ember személyiséget, aktuális állapotát.
A lakás hangulatát átjárja a harmónia, amelyet, itt esetünkben a vintage és a loft stílus segítségével értek el. Melegséget sugalló nyers téglaborítás, régi bútorok, hatalmas ablakok, ipari lámpák, cementlapok  jellemzik. Egységesség, egyszerűség - ez uralkodik a teljes appartmanban.




Kirsten Dunst vintages nappalija
 

A nyers téglafal meghatározóvá teszi az adott enteriőrt
 

A felső szekrény nélkülözése levegőssé és "napalissá" varázsolja a konyhát
 

A tégla markáns megjelenése a hálószobában is uralkodik
 

A fürdőszoba semlegesebb stílusát a cementlapok mintája töri meg

 
 
 
forrás: www.elledecor.com




Szólj hozzá

celeb vintage lakberendezés harmónia vintage stílus Kirsten Dunst vizsuart Vinkovics Zsuzsa Celebketrec