2014. dec 05.

Celebketrec: Az éhezők viadala sztárjánál

írta: Vizsuart
Celebketrec: Az éhezők viadala sztárjánál


 Emlékszem arra az időszakomra az életemből, amikor naprakész voltam az aktuális filmekből és színészekből. Ez ugyan mára már igencsak megkopott, de ha Az éhezők viadaláról esik szó, az egykori érdeklődés ismét felizzik és lelkesült figyelemmel olvasgatok és kutatok a film és szereplői után is. Így leltem rá, a film helyeske főszereplőjére, Jennifer Lawrence-re és finom, nemes otthonára is.
Jennifer Lawrence 1990-ben született, két bátyja után a legfiatalabb lett a családban. Rendkívüli céltudatosságát igazolja, hogy kiskora óta modellkedik - bár elmondása szerint ez az, amit sohasem un meg - és, hogy a színészetre maximálisan tudjon koncentrálni, két évvel korábban le is érettségizett. Az Alkonyat című film szereplőválogatásán is jelen van, amit végül Kristen Stewart nyer el. Jennifernek az élet Az éhezők viadala sikerét tartogatja. A film itthon és külföldön is óriási sikert aratott. A kritikusok csak dicsérni tudták, többek szerint a lány "a hátán vitte" az egész filmet és jobbat nem is választhattak volna.
Tény, hogy társult valami finomság és légiesség is céltudatossága mellé. Lénye magával ragadó és ezt nemcsak a filmszerepe mondatja velem. Vörösszőnyeges megjelenései hibátlanok, sosem közönségesek és időnként rafináltak is. Otthona pedig hűen tükrözi személyiségét! Kukkants be!


Jennifer Lawrence otthonában

Ilyen érzés Az éhezők viadala főhősénél lenni

Nincsenek túlgondolt részletek, nincs vibráló környezet ...
... minden olyan egyszerű, elegáns és otthonos

Sallangmentes atmoszféra jellemzi a konyhát is.







Forrás: http://starity.hu/sztarok/jennifer-lawrence/eletrajz/#ixzz3Ke4HShdx
http://www.elledecor.com/celebrity-style/homes/jennifer-lawrence-beverly-hills-mansion-jessica-simpson-house-beautiful?src=spr_FBPAGE&spr_id=1452_103976426
Szólj hozzá

celeb lakberendezés Jennifer Lawrence Az éhezők viadala vizsuart Vinkovics Zsuzsa Celebketrec