2014. dec 29.

nemTUCAT: ünnepi dekorációk az év végére is

írta: Vizsuart
nemTUCAT: ünnepi dekorációk az év végére is

 Nálunk a szilveszteri hangulatot lassan felváltja az újévi lencsepartizás, amire - nem tagadhatjuk - már kellő izgalommal készül családunk apraja nagyja. A discogömb betekerve, a karaoke beizzítva, a lencse pedig rotyogva fő a konyhában. Azt gondolhatnánk ennyi elég is és felesleges ünnepi öltözetbe borítani otthonunkat, de ezek a dekorációk mindig különös atmoszférát hozhatnak egy-egy helyiségbe.
Természetesen nem kell feltétlen komolyabb kompozíciókban gondolkodnod ahhoz, ha Te is otthoni bulizással töltöd az év utolsó, vagy épp az első napját, egy apró ötlet, vagy egy látványos darab elég ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb hatást érj el otthonodban!

1.)
Aranyló színesség
Ez a kompozíció elég erőteljes vizuális érdekességgel szolgálhat, csak legyen türelmed mindent bearanyozni, majd a buli végeztével kitakarítani!

Aranyló színesség


2.)
Visszaszámlálás
Ennek a terítéknek a sava borsát számomra az órás dekoráció adja! Ne ess kétségbe, ha nem találsz ilyen tányérokat, papírtányérra rajzolj magadnak egyet, kettőt ...!
Végy néhány papírtányért és rajzold rá a visszaszámlálót!


3.)
Gyertyafény
Ha nincs a közeledben gyerek (egy se!), akkor a gyertyák fényét is veheted a dekorációd alapjául. Az elismerés garantált!
Gyertyafény hangulatára is alapozhatod a dekorációdat!
4.)
Ünnepi öltözet
Ha jól belegondolsz, talán elég a díszes hangulat eléréséhez egy tündöklő terítő is, amin egy egyszerű virágcsokor szinte életre kel.
Elég lehet egy tündöklő terítő is a kívánt hangulat eléréséhez.

5.)
Újságpapír
Számos alkalommal találkozhattál már azzal, hogy egy régi újság mi mindenre lehet még alkalmas! Akár terítékként is gondolhatsz rá!



























6.)
Hógolyók
Ha már végre nálunk is leesett az első hó, ihletet adhat most az ünnepi dekorációdhoz! Néhány dekorgömbbel és egy girbe-gurba faággal is egyediséget hozhatsz otthonodba!
Néhány dekorgömbbel és faággal is egyediséget hozhatsz otthonodba!
7.)
Arany
Lehet, hogy Te is azt gondolod, hogy az ünnep csak az arany káprázatában képzelhető el? Ha ez így van, akkor épp kapóra jöhet Neked ez a néhány arany kiegészítés.
Az ünnepek sokunknak még mindig az arany káprázatában képzelhetőek el leginkább!







8.)
Partifény
Ha fiatalok vesznek körbe Téged, vagy épp Te érzed magad annak :-), ezt a dekorációt feltétlen süsd el Nekik! Garantált a "Te anyád a legjobb fej" díj!
Partifény teríték - garantált a biztos siker!



9.)
Gyerekdekoráció
És ha gyerekeid még kisebbek, akkor játékosabb megoldásokban is gondolkodhatsz! Néhány hóemberrel, vagy terítőre írható üzenetekkel teljes lesz a sikered!
Asztali gyerekdekorációk a legkisebbeknek is!


Képek forrása: www.pinterest.com
Szólj hozzá

inspiráció ötlet lakberendezés teríték ünnepi dekoráció vizsuart Vinkovics Zsuzsa nemtucat