2015. már 24.

Aktuális munkáim: finom romantika modern jegyekkel

írta: Vizsuart
Aktuális munkáim: finom romantika modern jegyekkel

 Erősen emlékszem arra az időre életemből, amikor a zUrammal  még első otthonunkat szővögettük és ki-ki harcolt a saját igazáért, ízléséért, összecsiszolva ezzel kettőnk személyiségét is. És így volt ez mostani munkám

során is, amikor egy nagyon finom, nőies romantikát kellett az erősen férfias, modern stílussal összeolvasztani.
Hidd el, hogy két ellentétes stílus nem feltétlen oltja ki egymást, hanem épp ellenkezőleg, a csipetnyi részletek akár erősítik is egy otthon lényegét! Ha Neked is épp otthonod megálmodásával telik minden perced és úgy érzed, pároddal időnként el is beszéltek egymás mellett, akkor kukkants be ebbe a lakberendezési tervbe.
 
"A tulajdonosok egyénisége is a romantika, a finomság, az elegancia és a természetes közeg irányába húznak. Egyfajta nyugodt, kifinomult hangulat megteremtésére törekedtem ezért, amely ugyan könnyed, akár légiesnek ható, de egyben jellegzetes benyomást is kelt. Meleg, naturális színek, olykor természetes felületek, egységes közeg teszik teljessé ezt a törekvést. Kombinálható volt így a provance-i stílus az angol eleganciával, a shabby kopottságával, valamint a modern stílus csipetnyi ridegségével, hogy ezek finom arányát fenntartva egy egészen egyedi egyveleget kapjunk.
Hangulatterv

 

A házrész színösszeállításakor is az elegancia, a légiesség és a nyugalom megteremtése vezérelt.
A szürke eleganciája vezet körbe, amit a világos bútorok és a mennyezet kontrasztja még jobban kiemel. Lágy, homokszínre hajazó szőnyegek és erős, konkrét, fekete dekorációk ritmikus váltakozásával törhető meg ez az akár a megszokottságba hajló állapot. Annak érdekében, hogy ez a semlegesség ne váljon uralkodóvá, a türkiz, a vanília, vagy akár a rózsaszín pasztell árnyalataival érdemes még játszani. ..."
 
Színterv
 
Anyag-, burkolat, kiegészítő- és világítótest-ajánlás
 
Hálószoba kollázs
 
www.vizsuart.hu
Látványterv nappalira

Látványterv étkezőre

 

 
Szólj hozzá

lakberendezés kollázs hálószoba nappali látványterv színterv vizsuart Vinkovics Zsuzsa lakberendezési terv hangulatterv