2015. okt 29.

Celebketrec bemutatja ...

írta: Vizsuart
Celebketrec bemutatja ...

Szép Heléna New Yorkjában

A görög mitológiában Aphrodité a szépséggel ajándékozza meg a kis Helént, és teszi ezzel a szépség és szerelem istennőjévé, okozva majd ezzel viszályt, férfias kakaskodásokat, háborúskodást is.
És mintha a "név kötelez " szállóige érvényesülne a Dániában született Helena Christensen  életében is. A '90-es évekre a legkeresettebb modellek között tartják számon. Gianni Versace kedvenc modelljévé nővi ki magát. Neves magazinok címlapján szerepel, férfiak versengenek kegyeiért - ismertebbek között találkozhatunk Michael Hutchence és Leonardo di Caprio nevével is. Lepattogzott körömlakkal pedig feltűnik az azóta minden idők legszexibb klipjének választott, Chris Isaak Wicked Game című videoklipben is. Szépsége több, mint egy külső máz. Bohémság, légiesség, vagányság, túlfűtőttség lengi körbe.
Ez a vegyesség szűrődik ki new york-i otthonából is. Pucolatlan téglafalak, bájosan kopott bútorok, használt kanapék és a világ minden tájáról összeszedett darabok keverednek. A magát megszállott gyűjtőnek valló Christensen nem szereti a túlságosan egymáshoz passzoló dolgokat (se ruhán, se otthonában), ettől is válik némileg eklektikussá az otthona.

 

Garnitúrában nem gondolkodik, egyéni darabokkal dekorál, hangulatfényekkel varázsol, színekkel operál. Mindegy neki, hogy nappali vagy konyha, fürdőszoba, vagy gardrób. Szabályok nincsenek, csak érzések, emlékek.

 

 

 

A hálószoba főszereplője is egy kopottas ágy. Téglaburkolat, fehér falak, személyességet sugalló festmények és egy dekoratív lámpa gondoskodik a meghittségről. Bárhova fordulunk, valami biztosan elviszi a tekintetünket és rabul ejt!


A szépség lehet Isten(ek) ajándéka és háborúk kiváltója, napjainkban azonban egyre inkább iparágként tekintünk rá. Helena Christensen ennek a világnak neves és sokoldalú képviselője, ami ezen a new york-i otthonon keresztül is átsugárzik. Javaslom, hogy higgyünk neki és kövessük őt, de csak a legmerészebbeknek ajánlott ez az irány! Azoknak, akik kellő önbizalommal, tudatos választással, határozott társításokkal merik élni az életüket, máskülönben az eltérő részletek nem forrnak össze egységes egésszé és az óhajtott hatás elmarad!

Ha tetszett a bejegyzésem, csatlakozz a VIZSUart facebook közösségéhez ITT, ahol ne felejtsd a Tetszik gomb legördülő menüjéből az Értesítéseket kérek fület beállítani, hogy a legfrissebb tartalmak is eljuthassanak hozzád.

Szólj hozzá

lakberendezés eklektika lakberendező vintage stílus vizsuart Vinkovics Zsuzsa Celebketrec