2016. jún 24.

4 tipp, hogy lakásod kiadása sikeres legyen!

írta: Vizsuart
4 tipp, hogy lakásod kiadása sikeres legyen!

Otthonunk megtervezésénél a lakás adottságait és saját stílusunkat érdemes összefésülni, hogy eredményként valóban egyedi, karakteres és otthonos atmoszférát teremtsünk, ahova jó hazamenni és ahol kipihenhetjük a mindennapok fáradalmait. Azonban, ha lakásunkat kiadásra szánjuk, új szempontok is beleszólnak az adott tér kialakításába, amit nem árt még a kivitelezés megkezdése előtt végiggondolnunk, hogy aztán vállalkozásunk valóban jövedelmező legyen! Legutóbbi megbízásom alkalmával ugyan már a kivitelezés némileg lezajlott, azonban végeredményként még csak üresen tátongó, fehérre festett falakkal találkozhattam, de a gyors átalakítás és koncepciókialakítás alkalmával ezekhez az alapvető szempontokhoz végig ragaszkodtam.  S melyek ezek?

1.) Lakásunk földrajzi elhelyezkedésével és elosztásával szinte azonnal választ kapunk a várható célközönség koráról, amely az adott tér stílusát nagyban befolyásolja. Mivel esetünkben, egy belvárosi, galériás kislakásról volt szó, ezért annak atmoszféráját is a fiatalosság, lazaság kulcsszavak mentén kellett meghatározni.

2.) A kiadásra kerülő lakások esetében alaposan oda kell figyelni a költségekre és szállítási határidőkre, ezért célszerűbb sűrűbben osztani, szorozni, s az sem árt, ha inkább a raktárkészletekről választunk.

3.) Valljuk be, hogy a kiadásra szánt lakások özönével találkozhatunk az interneten, ezért törekednünk kell arra, hogy lakásunk jellegzetes karakterével képes legyen kitűnni a kínálat erdejéből!

4.) S ha már ennyi feltételnek és korlátnak sikerült megfelelnünk, a fotózást és stylingot érdemes szakemberre bízni, nehogy ezen csússzon el vállalkozásunk sikere! 

img_9355.jpg

img_9358.jpg

img_9360.jpg

img_9370.jpg

img_9371.jpg

img_9373.jpg

img_9374.jpg

img_9376.jpg

img_9406.jpg

img_9405.jpg

img_9410.jpg

img_9411.jpg

img_9413.jpg

img_9416.jpg

img_9396.jpg

img_9391.jpg

img_9393.jpg

img_9398.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a VIZSUart Facebook bejegyzéséhez ITT, ahol ne felejtsd el a Tetszik gomb legördülő menüjéből az Értesítéseket kérek fület beállítani, hogy a legfrissebb tartalmak is eljuthassanak Hozzád.

Képekért köszönet: Jurassza Zsófinak jár!

Szólj hozzá

tervezés lakberendezés styling airbnb vizsuart Vinkovics Zsuzsa jobbotthon