2017. jan 07.

Fogadom!

írta: Vizsuart
Fogadom!

Évfordulók kapcsán, vagy summázva visszatekintünk az elmúlt időszakunkra, vagy épp ellenkezőleg, előrenézve új célokat és fogadalmakat teszünk. Bevallom, engem talán egyik sem jellemez igazán. Visszatekinteni inkább adott helyzetek után szoktam, tanulásképp, vagy egy-egy utazási emlék kapcsán. A fogadalomtevésben sem vagyok jártas. Utoljára az esküvőn tettem fogadalmat, előtte pedig - jócskán kislánykoromban - a szeptemberi iskolakezdésekkor esküdtem fel a szép füzetvezetésre. :-) Az idei évre azonban, szakítva az eddigiekkel, konkrét célokat tűzök ki, amelyekkel az új otthonra vágyók, a lakásfelújítók, a hobby lakberendezők kérdéseit, feladatait, nehézségeit próbálom több területen is segíteni. Úgyhogy, a 2017-es év számomra épp annyira lesz a változás éve, mint amennyire maradok az utamon, és épp annyira lesz az új kihívások éve, mint a megszokott és jól működő tartalom meghagyása is.

* Hiszem, hogy otthonunk hangulata hatással van mindennapjainkra, egészségünkre, érzéseinkre, és szinte víziómmá vált, hogy a személyes, egyedi, hangulatos otthonok nemcsak az ott élők, hanem az ott élőkön keresztül, akár kisebb társaságok, baráti körök életében is pozitív változásokat hozhat. Ennek érdekében találtam ki már a tavalyi évben a workshopokat, ahol szélesebb körnek tudom az ideális otthon elérését segíteni. Azonban, ezek a workshopok idéntől megreformálva, némileg új köntösben, sokkal mélyebb tartalommal, mini kurzusokban és sok-sok gyakorlati feladatokkal fognak működni.

* A saját otthont tervezőket, átalakítókat, hobbilakberendezőket  segítve, igyekszem elhozni az összes átalakított lakás fotóit és történeteit, koncentrálva az előtte - utána fotók kapcsán a gyakorlati tanácsokra is.

* Terveim között szerepel az is, hogy közelebb hozzam magam az érdeklődőkhöz, így közvetlen kérdések és válaszok fórumait tervezem.

* Egyedi vásár megszervezésében is gondolkodom, ahol az egyediség, a design, a jó minőség és a közvetlen hangulat lesznek a hívószavak. 

HAJRÁ 2017!

d2ff5f656e4c1f21efc1bbdd0a9df30e.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a VIZSUart Facebook közösségéhez ITT, ahol ne felejtsd el, a Tetszik gomb legördülő menüjéből az Értesítéseket kérek fület kipipálni, hogy a legfrissebb tartalmak is eljuthassanak Hozzád!

Szólj hozzá

workshop lakberendezés fogadalom lakberendező élőadás lakásvásár vizsuart lakberendezési workshop 2017-es év