2014. jan 04.

Celebketrec: Moby világa

írta: Vizsuart
Celebketrec: Moby világa

 A '20-as évekből származó, klasszikus jellegű John Wolf kastély 2011 óta Richard Melville Hall, közismertebb nevén, Moby tulajdona. Moby, a hollywoodi hegyekre néző, ennek megfelelően kellően értékes otthon átalakítására 2 m dollárt költött, nem titkoltan azért, hogy legyen hova visszavonulni, és zenét szerezni - az egyik szárnyban kialakított stúdióban.
A ház klasszikus stílusát nem bántották, az eredeti fa gerendákat és a "farkas barlangjának" nevezett bejárati részt - ami utal első tulajdonosának nevére - nem csak megtartották, hanem egyszerű fehér színnel még hangsúlyosabbá is varázsolták.

A farkas barlangjának nevezett bejárati rész
Az egész otthont az élhető terek, a sallangmentesség és a nyugalom járja át. Itt-ott a skandináv stílusra oly jellemző dán bútorok tűnnek fel, kiegészülve Moby földgömb-gyűjteményével és a humorral átszőtt képeivel. Már-már azt is érezhetnénk, hogy saját otthonunkban járkálunk, de a finoman adagolt luxus és a pazar panoráma észhez térít minket.
Már-már azt hihetnénk, hogy a saját otthonunkban vagyunk ...
... dán sideboard, antik földgömb, régi poszter.
... sakkasztal,
... azért a körbeölelő panorámától hamar ráeszmélünk a valóságra. Ez nem a mi otthonunk! Ez Moby világa!
A hálószobában is az egyszerűség uralkodik
Minden helyiség középpontjába a szemet gyönyörködtető látványt helyezték, aminek lenyűgöző hatása talán az étkezőben csúcsosodik ki leginkább. Első ránézésre talán fel sem tűnik, hogy az elegáns étkezőasztal végében nem fotóposzter dekorálja a teret. Lassan jövünk rá, hogy ez maga Hollywood! Majd amikor ez tudatosul bennünk, még az állunk is leesik, és jövünk rá a teljes ház koncepciójára.
Ha magunkhoz tértünk, üljünk ki a teraszra, a lejátszóba tegyük be Mobyt! Hallgassunk és nézzünk! Érdemes! :-)
Ha megtetszett Moby stílusa és ez a bejegyzés, légy rendszeres olvasóm és tarts velem a facebookon is - www.facebook.com/vizsuart -, ahol ugyan kevesebb a szöveg, de több a kép.
Az étkezőasztal végében nem fotóposzter virít. Az maga Hollywood!
A terasz ....
forrás: www.topcelebrityhomes.com




Szólj hozzá

celeb inspiráció luxus lakberendezés luxuslakás Moby vizsuart Vinkovics Zsuzsa Celebketrec