2014. jan 10.

Celebketrec: Giselle harmóniája

írta: Vizsuart
Celebketrec: Giselle harmóniája

 A brazil születésű Gisele Bündchen szülei ugyan német felmenőkkel büszkélkedhetnek, és folyékonyan beszélik is a nyelvet, Gisele nem tanult meg németül. 13 évesen inkább modelltanfolyamokra kezd járni és három évvel később már New Yorkba költözik, hogy a szépségére épülő karrierjét beindítsa itt. És valljuk be, a modellkedésről sokunknak a kihasználtság, a kiszolgáltatottság, az állandó pompa és rohanás, a folyamatos utazgatás, a partiról partira járás és a vad kokainozás jut elsőként eszünkbe, valahogy Giselehez mindez mégsem köthető, olyan középutat vállalónak képzelhetjük. Nem véletlen, hogy Ő az, aki visszahozza a divatvilágba a szexi külsőt, szemben a már említett "heroin chic" megjelenéssel. A világ legszebb nőjének járó titulus is megilleti, ami talán a szépsége mellett, a belőle áradó harmóniának is köszönhető.
Férjével, Tom Bradyvel közös los angelesi otthona is erre a harmóniára épül. Lépjünk be!
Gisele Bündchen otthona

A los angeles-i ház

Már belépve érezzük ennek a térnek az elegáns, de nagyon barátságos fogadtatását. Az eleganciát a színösszeállítás alapszíneinek egyszerűsége teremti meg, míg a lágyan leomló kristálycsillár, a hatalmas üvegfelületek és a tágasság már a luxus érzetét keltik. Itt minden olyan egyértelmű! Egyértelműen pompás, egyértelműen drága, egyértelműen pazar, és mégsem tolakodó, mégsem hivalkodó. Természetes, családias és hívogató!
Már itt érezzük a házra is oly jellemző eleganciát, egyszerűséget, természetességet.
Azt talán meg sem kell említenem, hogy ez a koncepció tökéletesen érvényesül a ház többi helyiségeiben is. A család különösen érzékeny a szépre és a minőségre, de oly módon, hogy a maximális kényelem és a kikapcsolódás talán a legfontosabb számukra. Az alapszínek és a bútorok továbbra is lágyak és organikusak, amikhez csak az egzotikusnak és pazarnak tűnő virágok és a kiegészítők színei adnak némi csillogást.

Az alapszínek lágyak és organikusak

Csak a kiegészítők színei adnak némi csillogást

Nekem talán az étkező a legszebb pontja a háznak. Mintha itt koncentrálódna az egyszerűségre törő koncepció leginkább. Érződik, hogy nem stílust és nem egyediséget akarnak teremteni, hanem egy kényelmes, családias otthont.
A ház egyik legszebb pontja: az étkező

Gisele konyhája

A kertre néző kis pavilon



Az emeletre érkezvén sem csalódunk! Itt ugyan talán egy kicsit visszafogottabbak a színek, talán egy kicsit hűvösebbek is, mintha úgy válogatták volna össze, hogy segítsék a pihenést, a nyugalmat. Nézzük és gyönyörködjünk!

Irány az emelet, ott sem fogunk csalódni!

A hálószoba a tökéletes harmónia mintája

A fürdőszobában is inkább a hűvösebb árnyalatok jelennek meg.


Minden nő álma: egy saját gardrobe szoba


Búcsú a háztól!


Búcsúznunk kell ettől a los angeles-i háztól és Gisele Bündchentől, de ezt a harmóniát azért mélyen raktározzuk el magunkban, hogy aztán a kellő időben meríthessünk belőle!



Ha tetszett a bejegyzésem, légy rendszeres olvasóm és tarts velem a facebookon is -www.facebook.com/vizsuart.






forrás: www.architecturaldigest.com/celebrity-homes, http://hu.wikipedia.org/wiki/Gisele_B%C3%BCndchen

Szólj hozzá

luxus lakberendezés harmónia pazar egyszerű nemes Gisele Bündchen vizsuart Vinkovics Zsuzsa Celebketrec