2014. ápr 30.

Celebketrec: Rachel jóbarátjánál

írta: Vizsuart
Celebketrec: Rachel jóbarátjánál

 Az 1984-ben még építészetet tanuló Courteney Cox karrierjét tulajdonképpen egy véletlen videoklipnek köszönheti - Bruce Springsteen: Dancing in the Dark -, amivel betáncolta magát a filmvilágba. A videoklipet követő fotózások, modellkedés, majd néhány tévészerep után első filmes sikerét az Ace Venturával aratja, és még ebben az évben elkezdi forgatni a Jóbarátokat, és formálja meg a korábban súlyproblémákkal küzdő Monica alakját. Itt ismerkedik meg későbbi férjével, gyermeke édesapjával, David Arquettel, és legjobb barátnőjével, Jennifer Anistonnal.
Szerethető és mindig tökéletes alakja mögött önértékelési problémákkal küzdő, valamit talán folyamatosan kereső, kedveske lélek lapul, és ezt nem csupán plasztikai műtétei és mellényúlt párválasztása mondatja velem, tekintete árulkodik erről. Pedig megjelenése tényleg mindig hibátlan, sosem túl kirívó, sosem alulöltözött, finom és egyszerű.
És ilyen malibui háza is. Elegáns, finom, egyszerű. Nem akar semmilyen stílust ránk erőltetni, nem lett sem túlzottan nőies, sem túlzottan férfias. És milyen igaza van, az otthonosság és a szerethetőség így is működik. Élhető terek, világos környezet és csipetnyi humor jellemzi otthonát.
A hatást egyszerűen éri el: homogén felületekkel játszik, kevés színnel operál, látványos kiegészítőket és humorral átitatott képeket, plakátokat használ, végeredményként pedig minden mindennel működik.
Talán az építészetben eltöltött néhány év is hozzájárult ahhoz, hogy Courteney Cox malibui háza - a maga stílusában - tökéletességben pompázzon, talán biztos ízlésére volt szükség, egy dolog biztos, itt egyáltalán nem nyúlt mellé.
Courteney Cox malibui háza
A vintage lámpa és a természetes kőburkolat uralja a nappali hangulatát úgy, hogy még a panorámában is nyugodtan gyönyörködhetünk.

Bevallom, az én figyelmemet a háttért uraló kép viszi el.




Fürdőszobai hangulat



A hálószobát is az egyszerűség és nemesség jellemzi





A játszószoba :-)

Talán az egyik leghatásosabb részlet






Ha tetszett a bejegyzésem, légy rendszeres olvasóm és tarts velem a facebookon - www.facebook.com/vizsuart - is.

forrás: www.wikipedia.org, www.interiordesignfiles.com, www.elledecor.com



Szólj hozzá

luxus lakberendezés Jóbarátok Courteney Cox vizsuart Vinkovics Zsuzsa Celebketrec