2015. jan 15.

"Apacukázni" jó!

írta: Vizsuart
"Apacukázni" jó!

 Hiszem, hogy az élet nem ellenünk van, sokkal inkább értünk! Ha nehézséget kell megélnünk, az épp a fejlődésünket szolgálja, s nem azért történik, hogy lehúzzon minket. Ha hitemet globálisan is szemlélni szeretném, azt tapasztalom, hogy a krízisek - akár gazdasági válságok - épp a kreativitást keltik életre, s teremtenek új lehetőségeket. 
A lakberendezés területére gondolva például, napjainkra felerősödtek a csináld magad! mozgalmak, elterjedtek az újrahasznosítás eszméi és hobbiból lett kisvállalkozások nőttek ki. Nem mondtunk le az otthonosságról, a szépségről, az egyediségről, hanem, átalakítva gondolkodásunkat, sokkal ésszerűbben teremtjük meg azt. Ha konyhabútorunkat meguntuk, nem másikat veszünk, hanem a Before After csapatát hívva, átfestve, újjá varázsoljuk azt. Vonzó dekorációra vágyunk, nem feltétlen vesszük meg a méregdrága tapétát, hanem a Decor Labortól veszünk egyedi mintát. Különleges kiegészítőket szeretnénk, válogatunk az Apacuka Ceramicsnál. 
Aztán, hogy a kreativitásnak ne szabjunk határokat, ezen változtatásokat akár mi magunk is elkészíthetjük - köszönhető az egyre terjedő mini workshopoknak is. És tapasztalva, hogy a közösségi és szakmai élményen túl, milyen érzés egy sütit ajándékba adni úgy, hogy az alatta lévő tálka is a mi munkánk eredménye - mondván mindent, amit adok, én készítettem -, hiszem, hogy az ilyen workshopoknak helye és létjogosultsága van. 
Úgyhogy, kívánom, hogy idén, ha festeni szeretnél, Te is Nemiskacatozz, ha egyedi mintákra vágysz, Paginázz és természtesen, ha kerámiázni szeretnél Apacukázz!
Ha pedig lakberendezni szeretnél ...? ERRŐL HAMAROSAN TÖBBET IS ELÁRULOK!

Ez az én Apacukás tortatálam még a műhelyben ...
... aztán itthon!


Ilyen egy stencilezett fal a Decor Labortól! Hamarosan tőlem is! :-)

Before - after kép a Before After-től!

Pagina mintás párna

Nemiskacat Annie Sloan festéke



Szólj hozzá

műhely workshop lakberendezés diy vizsuart Vinkovics Zsuzsa