2015. feb 12.

Aktuális munkám: kiadó lakások Budapesten

írta: Vizsuart
Aktuális munkám: kiadó lakások Budapesten

 Budapest egyre kedveltebb úticélnak mutatkozik, elég ha a város idilljére, egyediségére gondolunk. Páratlan jellemzői a romkocsmák, a termálfürdők, a rusztikus konyhák és persze sorra nyílnak a színesedő érdekességek

is. Talán ezt a gondolatot támaszthatja alá saját tapasztalatom is, miszerint a tavalyi év meglepő statisztikája volt az, hogy munkáim között egyre több alkalommal bukkantak fel tervezések kiadandó lakásokra. És a tendencia idén sincs másképp!
Ha Te is hasonló vállalkozásba kezdenél, akkor néhány szempontot nem árt, ha már az elején tisztázol magadban!
* Tervezéskor vedd figyelembe, hogy a lakást nem magadnak alakítod, sőt, a végfelhasználó személye sajnos  nem csak, hogy ismeretlen, de folyamatosan változó lesz. Ennek érdekében a célod az legyen, hogy lakásod látványos, a szemet egyből megragadó ötlettel legyen felruházva, hogy minden ide látogató a Te apartmanodat akarja majd lefoglalni.
* Úgy érdemes karaktert adni a lakásnak, hogy az a befektetés reális időn belül vissza is térüljön, azaz nem kell feltétlen a legdrágább megoldásokban gondolkodnod! De az igényességet azért fizesd meg!
* Legjobb időszak a mostani arra, hogy lakásodból kiadó lakás legyen! A szezon márciustól kezd el igazán dübörögni, ezért itt az idő, hogy a tettek mezejére lépj! A burkolatokat is a tavalyi áron tudod most még beszerezni és a kivitelezők is rugalmasabban tudnak rendelkezésedre állni!
* Adj pluszszolgáltatást is az ügyfeleidnek! Pakold tele a hűtőt érkezéskor, vagy árulj egyedi képeslapokat is, vagy bármi, amitől a vendég kényeztetve érzi magát!
* És végül ne feledd a fotózást! A képeknek erősen hatniuk kell az érzékekre - hiszen így találkoznak először lakásoddal -, ezért bízd a fotózást és a stylingolást is szakemberekre! Hidd el megéri!
Tavalyi munkáim közül csipegetve, ilyen egy tervezés kiadó lakásra!
 
Belvárosi kiadó lakás I. előszobaterve
Belváros kiadó lakás II. hangulatterve

 

Belvárosi kiadó lakás II fürdőszoba megvalósulása

 

Belvárosi kiadó lakás II hálószoba részlet



 
Szólj hozzá

turizmus aktuális tervezés lakberendezés apartman kiadó lakás Budapest vizsuart Vinkovics Zsuzsa hangulatterv Aktuális munkáim