2015. sze 17.

nemTUCAT - 6 + 1 egyszerű dekoráció őszre

írta: Vizsuart
nemTUCAT - 6 + 1 egyszerű dekoráció őszre

 Virág nélkül számomra élettelen a terünk, így az otthonunk központi helyén - hol az étkezőben, hol a nappaliban - mindig virít valami a vázában, beterítve ezzel az egész környezetünket. Az idővel mindig sokszor én is versenyfutásban élek, ezért a dekorációkat gyorsan és látványosan próbálom elrendezni, amihez hol az

üvegvázám, hol a kis csinos fehérem, hol az Apacukás tortatálam egyedi megjelenése nyújt óriási segítséget. Ezekhez már csak a piacon vett, vagy a kertből vágott virágokat, gyümölcsöket, faágakat és bogyókat kell csinosan elrendeznem és az aktuális fényektől függően esetleg gyertyával kiegészítenem.
Az ősz beköszöntével sem kell lemondanunk otthonunk természetes dekorálásáról, amihez 6 + 1 tippet most meg is osztok Veletek!
 
1.) Ajtódíszt színes faágakból is hajlíthattok, és rögtön csalogatóvá varázsoltatátok ezzel a bejáratot.
Őszi ajtódísz
 
2.) Néhány kukoricaszem és az elmaradhatatlan üvegváza kombinációja egyszerűségében nagyot tud szólni akár a Ti otthonotokban is.



 3.) Az ősz színeit és hangulatát hangsúlyozhatjátok színes, régi üvegekkel is.

Az ősz színei otthonunkban

 

4.) Ne csak a gyümölcsöt, hanem az ágát is vágjátok le magatoknak, hogy a természetet az otthonotokban éleszthessétek újra.
Természet az otthonunkban.

5.) A Hortenzia az ősz nagy nyertese, éljetek velük!

 
 
 
6.) Egy gyapotág időtálló és elegáns megjelenése sokáig karaktert adhat otthonotoknak.



+ 1.) És hogy gyerekeinket se hagyjuk ki otthonunk dekorálásából, néhány faágra ragasztott pom-pommal mesés atmoszférát teremthetünk.
Őszi dekoráció gyerekkezekkel
 
Amennyiben tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a VIZSUart közösségéhez: itt és kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak.
 
Szólj hozzá

lakberendezés lakberendező őszi dekoráció vizsuart Vinkovics Zsuzsa nemtucat