2017. dec 15.

Költözés Északra!

írta: Vizsuart
Költözés Északra!

Ahogy minden ember más és más, úgy otthonaink is eltérő képet nyújtanak és különböző hangulatot árasztanak magukból. Hol a finom, sárgás közegben érezzük jól magunkat, hol pedig egy fehér, minimál enteriőrben, s ez az egyediség talán épp költözéseinkkor, átalakításainkkor mutatkozik meg leginkább. Így történt ez Zsófiékkal is, akik családbővülés miatt a lakáseladás, -vásárlás, -átalakítás hármasába kerültek, s számukra egy egyedi és harmonikus otthon megteremtésére vállalkoztak.

Ugyan a ház funkciókiosztása megfelelt nekik, de annak stílusa, színvilága, anyaghasználata a vágyaiktól messze esett, így beköltözésüket a tervezés és átalakítás előzte meg. Falakat csak csekély mértékben bontottunk, azt is csak az előszobában, hogy annak tagoltságát megszüntessük. A régi konyhabútor is végül elbontásra került, hogy az új mind megjelenésében, mind kiosztásában jobban ki tudja szolgálni a négy fős család igényeit. Az egész otthon stílusának pedig a skandináv irányt választottuk, mivel Zsófi Norvégia iránti szeretete gyerekkorától körbelengte Őt, aminek köszönhetően nemcsak norvég szakos lett az egyetemen, de még jó pár évet is eltöltött ebben az északi országban. Így a fehér színvilág mellett, a természetes anyagokhoz, a színes kiegészítőkhöz és egy-egy apró ötlethez nyúltunk, hogy a család minden tagja otthon érezhesse magát új közegében!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a VIZSUart Facebook közösségéhez ITT, ahol a legfrissebb tartalmakról első körben értesülhetsz!

eloszoba1_3.jpg

eloszoba2_2.jpg

eloszoba3_1.jpg

nappali1_1.jpg

nappali4.jpg

nappali3_1.jpg

konyha1_1.jpg

konyha2_3.jpg

konyha3_1.jpg

konyha4_1.jpg

7.png

etkezo2_1.jpg

etkezo1_1.jpg

etkezo3.jpg

5.png

haloszoba1.jpg

haloszoba2_2.jpg

3.png

haloszoba3_1.jpg

8.jpg

babaszoba1.jpg

babaszoba2.jpg

lanyszoba1.jpg

lanyszoba3.jpg

1.png

2.png

elotte-utana_nagykovacsi.jpg

nappali_nagykovacsi_elotteutana.jpg

konyha_nagykovacsi.jpg

haloszoba_elotteutana_nagykovacsi.jpg

Fotókért köszönet Jurassza Zsófia Photographynak jár! 

Szólj hozzá